Kapsalon inrichting

Hair Graphics staat voor het produceren en distribueren van grafische artikelen en accessoires voor hairstylisten en kappers. Wilt u deskundig advies voor de inrichting van uw kapsalon? Wij bieden een ruim assortiment voor het creëren van de juiste atmosfeer in uw werkomgeving. U vindt in onze producten catalogus onder andere:

Eveneens kunt u onze brochure downloaden om direct een totaaloverzicht te krijgen van de vele mogelijkheden. Wilt u liever een passend advies voor uw werkomgeving? Hair Graphics helpt u graag voor de ideale inrichting van uw kapsalon.

Trek bezoekers met de juiste uitstraling

Zowel de binnen- als buitenkant van uw kapsalon is bepalend om bezoekers aan te trekken én binnen te houden. Bovendien geeft een inspirerende omgeving een boost voor u als kapper of hairstylist. Krijg daarom extra vrijheid en creativiteit door uw werkomgeving te verfraaien met kwaliteit grafische artikelen!

Inrichten van uw kapsalon voor speciale gelegenheden

Speciale gelegenheden vragen om een andere inrichting van uw kapsalon. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan kerst. Wilt u een prachtige banner voor kerst of een poster om de binnenkant van uw werkomgeving te verfraaien? Bekijk de vele mogelijkheden onder speciale gelegenheden.

Kwaliteit en snel in huis

U kunt grafische artikelen voor de inrichting van uw kapsalon direct bestellen in onze webshop. Plaatst u een bestelling boven €50, dan ontvangt u de artikelen zonder verzendkosten. Door onze jarenlange ervaring als groothandel voor hairstylisten kunnen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen. U krijgt de scherpste prijzen voor topkwaliteit. Heeft u vragen of wilt u een bestelling telefonisch doorgeven? U kunt ons per telefoon bereiken via: 0031-24 6411 298.

Search engine powered by ElasticSuite