Reclamebord kapsalon

Wilt u een professionele en unieke uitstraling creëren voor uw werkomgeving? Bij Hair Graphics vindt u diverse producten om een prachtig reclamebord te maken voor uw kapsalon. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

De mogelijkheden met betrekking tot grafische vormgeving zijn eindeloos. Zo kunt u in overleg met Hair Graphics uw producten verfraaien met logo's, teksten en afbeeldingen uit onze collectie.

Kleinere artikelen voor grafische vormgeving

Met een ongekende uitstraling van uw omgeving trekt u bezoekers aan én houdt u deze vervolgens binnen. Zorg ervoor dat ze zichzelf op het gemak voelen door een professionele werkomgeving. Voor het creëren van een professionele omgeving kunt u ook bij ons terecht voor kleinere grafische artikelen. Gedacht kan worden aan:

Wenst u een passend advies voor uw omgeving? Neem contact met ons op en maak gebruik van onze expertise. Als groothandel in grafische artikelen en accessoires voor hairstylisten helpen wij u graag!

Alleen het állerbeste voor uw kapsalon

Wij selecteren onze producten uitsluitend op kwaliteit. Zo kiest u bij ons voor de unieke combinatie van trendsettende haarmode, visagie, fotografie én professionele modellen. Bestel een reclamebord voor uw kapsalon direct in onze webshop of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. U kunt uw bestelling eventueel ook doorgeven via de telefoon: 0031-24 6411 298.

Volg ons op Facebook en Google+!

Volgt u Hair Graphics al op Facebook, Twitter, Google+ of LinkedIn. Via deze kanalen kunt u uitstekend een impressie krijgen van onze mogelijkheden. Hier plaatsen wij namelijk met enige regelmaat nieuwe artikelen. Ook kunt u onze brochure downloaden voor een totaaloverzicht van alle grafische artikelen en accessiores.

Search engine powered by ElasticSuite